top of page

diensten / binnenpleistering

U kunt uw energiefactuur verlagen door te investeren in muurisolatie (buitenisolatie of spouwmuur). Het energieniveau van je woning opkrikken 

 

  •  is voordelig voor je energiefactuur

  •  wordt beloont met fikse renovatie premie bij EPC D,E of F naar A,B of C 

 


 

Premie muur en gevel isolatie

Premies voor crepi 
en gevelisolatie 

Boek een gratis huisbezoek in onze kalender en ontdek welke impact isolatie op het EPC-label van je woning heeft. 

epc waarde energie woning
IMG_9653.jpg
-
IMG_9523.jpg
IMG_9696.jpg

—————

Vermijd hoge energiekosten

 

Een woning verwarmen is niet goedkoop. De energieprijzen stijgen fors. Net daarom is het belangrijk om je woning goed te isoleren. Zo niet betaal je voor verloren energie. Warmteverlies in een woning is vaak het gevolg van een slecht geïsoleerd dak, ramen en vooral ook je muren. Zo’n 20% van de warmte in huis ontsnapt via de muren. Door je gevels te isoleren vermijd je nodeloos warmteverlies. 

 

Vraagt u zich af langs waar uw woning warmte verliest? Onze bouwadviseur komt graag langs voor een gratis inspectie. Boek een afspraak in onze agenda en bekijk samen hoe we kunnen besparen op uw energiefactuur. 

 

Geef je woning een betere waarde op de huizenmarkt en geniet van meer wooncomfort. 

 

Bij een goed geïsoleerde woning geniet je van extra wooncomfort. Een aangename temperatuur in de winter - zonder hoge stookkosten - en een aangenaam koel binnenklimaat op warme zomerdagen. Bovendien wordt een woning met een goede EPC waarde hoger ingeschat op de huizenmarkt, wat het tot een slimme investering maakt. 

 

Je gevels isoleren laat je best doen door iemand met ervaring en expertise. Zij kunnen je correct adviseren over het juiste gevelsysteem, isoleert kwalitatief en zorgt ineens ook voor een prachtige afwerking. Vraag hier je offerte aan

De correcte manier om buitenmuren te isoleren? 

 

Een buitenmuur isoleren kan op verschillende manieren. Langs de binnenkant, de spouw vullen of langs de buitenzijde. Je buitenmuren isoleren aan de buitenkant is zonder twijfel de enige manier om alle koudebruggen weg te werken, en daarom ook de beste oplossing. Een extra pluspunt? Je gevels krijgen een prachtige makeover en je verliest geen woonruimte! 

Profiteer van premies

 

Bovendien kan je genieten van mooie premies voor het isoleren van je gevel. Wist u dat buitengevelisolatie en crepi werken voordeliger zijn dan ooit dankzij de verbouwpremie? Via de premie zoekrobot van de Vlaamse Overheid krijgt u een overzicht van alle mogelijke premies.

 

Zowel via Mijn Verbouwpremie van de Vlaamse Overheid als via netwerkbeheerder Fluvius kan u financiële steun of premies aanvragen voor een energiebesparende verbouwing. Verder kom je mogelijk in aanmerking voor een renteloos renovatiekrediet. De kostprijs om je gevel te isoleren is afhankelijk van verschillende factoren. Neem contact op voor een offerte, of boek een gratis huisbezoek in onze agenda om een accurate inschatting te krijgen. 
 

Verhoog je energiescore dankzij gevelisolatie

 

Het isoleren van je gevel helpt je om aan de huidige energienormen te voldoen. Sinds 1 januari 2023 geldt een renovatieverplichting voor residentiële gebouwen. Een woning of appartement met label E of F moet binnen de vijf jaar na aankoop verplicht gerenoveerd  worden naar label D of beter. 
 

Redenen te meer om crepi en gevelisolatie te overwegen:

 

  • Je bespaart op je energiefactuur.

  • Je verhoogt je wooncomfort.

  • Je verhoogt de waarde van je huis.

  • Je verbetert het energielabel van je woning.

  • Je geeft je huis een frisse look.

  • Je draagt bij aan een schonere planeet

Daarboven verlies je geen plaats binnen het huis. Indien u uw woning renoveert blijft het huis tevens bewoonbaar tijdens de werken. In tegenstelling tot het plaatsen van gevelstenen is gevelisolatie wel budgetvriendelijk.

Plakwerker staat garant voor korte oplevertijden, van offerte tot oplevering. Boek een afspraak in onze kalender op een moment dat voor u gelegen is. 


Bij het professioneel Plakwerker team kan u zowel voor grote projecten als particuliere woningen terecht. Zowel nieuwbouw als renovatie. 

IMG_9672.jpg
IMG_4890.jpg
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page