top of page

diensten / crepi

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de sector en een professionele aanpak vormt Plakwerker uw betrouwbare partner in crepi werken. 

Crepi en gevelwerken door Plakwerker

Crepi
door Plakwerker

Crepi door Plakwerker
Crepi
ICOON+WOORDLOGO_ZWART.png
Kwalitatieve afwerking voor gevel door Plakwerker
Gevelrenovatie door Plakwerker
-

Crepi gevelbepleistering zorgt voor een strakke en kwalitatieve afwerking voor uw gevel. Crepi vormt dan ook een populaire keuze als afwerking bij gevelrenovaties en moderne nieuwbouwprojecten.
Het is bovendien perfect te combineren met gevel isolatie. Onze professioneel team staat voor u klaar op momenten die binnen uw planning passen.

 

Plakwerker staat garant voor korte oplevertijden, van offerte tot opleveren. Boek een afspraak in onze kalender op een moment dat voor u gelegen is. 

Bij het professioneel Plakwerker team kan u zowel voor grote projecten als particuliere woningen terecht. Zowel nieuwbouw als renovatie. 

 

Plakwerker werkt met crepi op basis van siliconen:

 

Siliconenpleister bestaat voor het grootste gedeelte uit kalk, toeslagstoffen en kunsthars. 

Door te toevoeging van kunsthars is het product goed bestand tegen slagregen en beschadigingen van buitenaf (stoten, krassen, enz.) 

Dit type pleister kan perfect gecombineerd worden met gevelisolatie omdat het nagenoeg op iedere ondergrond aangebracht kan worden. 

Siliconen crêpe wordt doorgaans in drie opeenvolgende dunne lagen aangebracht. 

 

Voordelen: licht van gewicht, waterafstotend, vrij hard, enigszins flexibel, snel aan te brengen.

IMG_9518.jpg
IMG_9568.jpg
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page